Freja Home Styling

@ binnenhuisinrichting

Freja is een echte familiezaak die staat voor klasse en degelijkheid, destijds opgestart door Romain Frederickx. Na dertig jaar ervaring in de branche vond hij het tijd om zijn opgedane kennis aan te wenden om zelf iets uit de grond te stampen.

Zo werd in april 1991 onze huidige toonzaal geopend. Freja is na al die tijd uitgegroeid tot een bloeiende zaak, mede dankzij een uitstekende mond-aan-mond reclame. Een zaak ook waar het familiale aspect belangrijk blijft. Het jonge en dynamische team van interieurarchitecten onder leiding van Sofie Frederickx wordt trouwens nog altijd met raad en daad bijgestaan door vader Romain.

Verschillende generaties binnen éénzelfde familie komen naar ons om hun interieurdroom te realiseren. Goed wetende dat wij aan alle wensen kunnen voldoen en dat niet alleen op het vlak van keukens. We bekijken de keuken eerder als een ontwerp binnen het geheel van de woning en zijn ook thuis in maatwerk, deuren, interieuradvies en trappen. Op basis van maatvoering of voorontwerp maken wij er samen met u iets moois van, daar kan u van op aan!